AUDIO

• Nagranie homilii abp Grzegorza Rysia wygłoszonej w domu Magnificat 8 grudnia 2017 roku (Ewangelia: Łk 1,26-38)
  • Andrzej “Kogut” Sowa dwadzieścia kilka lat temu  grał w zespole Maria Nefeli. 10 lat ćpał. Ekstremalnie. Spał po piwnicach, gdzie szczury jadły go żywcem. Ciało mu gniło. Wbijał sobie igły do głowy, bo gdzie indziej nie miał jednej zdrowej żyły. Aż spotkał Boga, który odmienił jego życie. “Kogut” to w punkowym środowisku postać legendarna. Dziś “Kogut” jest znany także jako były ćpun. Człowiek, którego narkotyki zaprowadziły do piekła i który wyrwał się z tego piekła dzięki Bogu. Jeździ po kościołach i daje świadectwo swego życia. Świadectwo wiary.

VIDEO

Zapraszamy do obejrzenia krótkiego filmiku, w którym można zobaczyć w jak pięknym otoczeniu położony jest nasz DOM.

O Domu Magnificat w programie „Między ziemią a niebem” w TVP1

Zapraszamy do wysłuchania wypowiedzi kilku Podopiecznych Domu Magnificat.

• Wspólnota „Młodość – Lubię to!”

• Piotr „Olo” Oleksik – wspiera Dom.

• Wesprzyj Dom Magnificat – ks. Michał Misiak
  • Zapraszamy do obejrzenia programu Telewizja Nocą w TVP3 gdzie ekspertem była jedna z naszych terapeutekTelewizja nocą

INNE

prezentacja dom-Magnificat